Street Fighter 6 - Arcade Mode (PS5) 4K 60FPS HDR Gameplay - (PS5 Version)






Street Fighter 6 - Arcade Modu (PS5) 4K 60FPS HDR Oynanış - (PS5 Sürümü)


İnceleme kodu için Capcom'a özel teşekkürler.


Street Fighter 6, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir dövüş oyunudur. Street Fighter serisinin yedinci ana girişidir ve 2 Haziran 2023 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Windows ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülmüştür,


Street Fighter 6 üç kapsamlı oyun moduna sahiptir: Fighting Ground, World Tour ve Battle Hub.[1] Fighting Ground, iki dövüşçünün rakiplerini alt etmek için çeşitli saldırılar ve özel yetenekler kullandığı, serinin önceki oyunlarına benzer 2D dövüş oynanışına sahip yerel ve çevrimiçi karşı karşıya savaşların yanı sıra eğitim ve arcade modlarını içerir. World Tour, Final Fight'ın Metro City'si ve küçük Nayshall ülkesi gibi 3D ortamları aksiyon-macera oynanışıyla keşfeden özelleştirilebilir bir oyuncu avatarı içeren tek oyunculu bir hikaye modudur. Battle Hub, World Tour modundaki özelleştirilebilir oyuncu avatarlarını kullanan çevrimiçi bir lobi modu olarak işlev görür. Battle Hub'da oyuncular dereceli veya sıradan maçlarda rekabet edebilir, kendi oluşturdukları avatarları kullanarak savaşabilir, özel etkinliklere katılabilir veya diğer özelliklerin yanı sıra Capcom Arcade Stadium serisinde kullanılan aynı emülasyon teknolojisini kullanarak emüle edilmiş Capcom arcade oyunlarını oynayabilir[1].


Street Fighter 6'nın ana dövüş oyunu, oyuncu yaratıcılığını teşvik etmek için tasarlanmış bir sistem olan Drive Gauge'a dayanmaktadır. Gösterge beş farklı teknik için kullanılabilir ve oyuncuların hangisine öncelik vereceklerini seçmelerini gerektirir. Drive Gauge'un mekaniklerinin çoğu, Parry, Focus Attack, EX hareketi gibi önceki Street Fighter ana hat oyunlarından daha önce var olan mekaniklere dayanmaktadır.[1] Oyun üç kontrol türüne sahiptir: "klasik" kontrol şeması, önceki girişlere benzer şekilde çalışan altı düğmeli bir düzene sahiptir, "modern" kontrol şeması, özel hareketleri bir yön girişi ile birlikte tek bir düğmeye atar,[1] ve Dövüş Alanı modunda yalnızca belirli bölümlerde izin verilen, ancak çevrimiçi savaşlarda izin verilmeyen "dinamik" kontrol şeması, hangi aralığın gerçekleştirildiğine bağlı olarak tek bir düğme otomatik saldırı düzeni kullanır.


Street Fighter 6 - Arcade Modu (PS5) 4K 60FPS HDR Oynanış - (PS5 Sürümü)


Street Fighter 6 Arcade Modu Oynanışı

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال