Akıllı Şehir Projesi nasıl başladı, detayları neler? | Teke Tek Bilim - 22 Kasım 2021

 







Esenler'deki akıllı şehir projesinin detayları neler? İstanbul daha yaşanabilir olur mu? Ütopya gerçek mi olacak? Daha güzel şehirler mümkün mü? Geçmişte nasıldı, yarın nasıl olacak? İstanbul gelecekte nasıl olacak? Akıllı Şehir Projesi nasıl başladı, detayları neler? Gelecekte nasıl yerlerde yaşayacağız?
İstanbul gelecekte nasıl olacak? Akıllı Şehir Projesi nasıl başladı, detayları neler? Gelecekte nasıl yerlerde yaşayacağız? TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacısı ve Akademisyen Dr. İmdat As Teke Tek Bilim'de soruları yanıtladı.

Ütopya gerçek mi olacak? Daha güzel şehirler mümkün mü? Geçmişte nasıldı, yarın nasıl olacak? TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacısı ve Akademisyen Dr. Sinan Küfeoğlu Teke Tek Bilim'de değerlendirdi. Trafiği bitirmek hayal mi, gerçek mi? TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacısı ve Akademisyen Dr. Sinan Küfeoğlu Teke Tek Bilim'de soruları yanıtladı Teke Tek Bilim’de Fatih Altaylı soruyor… konukları; TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacısı ve Akademisyen Dr. Sinan Küfeoğlu ve TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacısı ve Akademisyen Dr. İmdat As yanıtlıyor. "Gücü Özgürlüğünde" Doğru Haber, Dinamik Sunum, Kaliteli Program, Güçlü Yorum Haberturk TV YouTube Kanalına Abone Ol http://hbr.tk/QNhqSshttp://twitter.com/HaberturkTVhttp://www.haberturk.tvhttp://facebook.com/HaberturkTVhttp://instagram.com/HaberturkTVhttp://youtube.com/HaberturkTV


Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال